Zoals velen van u reeds weten kunt u bij HPS Techniek ook terecht voor de Service & Inspectie aan uw hijs- en hefmiddelen.
Omdat een toenemend aantal klanten hun hijsmaterialen aan ons toevertrouwen, hebben wij medio juli 2018 een 2e keurmeester in dienst genomen.
De heer Aaldrik Westerhof gaat werken bij ons als Keurmeester / Inspecteur. De heer Westerhof werkt volgens de EKH richtlijnen, en is ook zodanig opgeleid.Door deze stap kan HPS Techniek u nog beter van dienst zijn op het gebied van Service, Onderhoud & Inspectie.

Zoals u van ons gewend bent, voeren wij tijdens de inspecties meteen het benodigde periodiek onderhoud en kleine reparaties uit.

Van grotere reparaties en/of revisies ontvangt u altijd vooraf een offerte.
Naast hijs- en hefmiddelen, kranen en vacuumheffers, kunnen we nu ook uw valbeveiligingen, ladders en trappen inspecteren en uw elektrische apparatuur van een NEN3140 keuring voorzien!One Stop Shopping dus!

Ook gaan we de komende tijd investeren in een online registratie systeem voor uw materialen en de bijbehorende certificaten, zodat u deze altijd online kunt inzien en desgewenst kunt afdrukken.Hiermee wordt het voor u en ons nog makkelijker om uw gereedschappen goed te beheren qua service & inspectie.


administrator

#TEST#

0 Comments

Geef een antwoord