Vacuhandy-S is de oplossing voor veel handlingstoepassingen om zware lichamelijke belasting van uw medewerkers te voorkomen! De HPS Vacuhandy-S is leverbaar vanaf een uitvoering met enkele zuignap, tot een meernaps uitvoering. Deze heeft een draagvermogen tot maximaal 120 kg. Dit is de handige tilhulp waar u naar op zoek bent! Voor al die producten die net te zwaar zijn om met 1 persoon te tillen, of onhandig van vorm. Hiermee bespaart u personeelskosten, verminderd de lichamelijke belasting en voorkomt beschadigingen aan uw produkt.

Deze compacte tilhulp is een combinatie van een pneumatisch aangedreven vacuumheffer en pneumatische takel. Hierdoor kunnen producten snel en eenvoudig getild worden zonder grote lichamelijke inspanning. Ook worden beschadigingen aan uw producten voorkomen. De bediening van de VacuHandy-S is zeer eenvoudig en betrouwbaar. De hijssnelheid is traploos regelbaar en pakt uw product snel vast. Deze is voorzien van een compleet veiligheids-/waarschuwingssyteem. Uitschakelen van vacuum is pas mogelijk als het product neergelegd is. Bij eventueel vacuumverlies, of onvoldoende vacuum klinkt een duidelijk signaal en er is een rood lichtsignaal te zien!

Door de toepassing van verschillende types zuignappen, kunnen we de VacuHandy-S eenvoudig aanpassen aan uw produkt! Zo hebben we al Vacuhandy’s geleverd voor het heffen van brandstoftanks, plaatmaterialen, bagageboxen, rollen aluminium en messingfolie, kunststof palletboxen, enz.

Vraag een demonstratie om te ervaren of onze VacuHandy-S ook geschikt is voor uw toepassing!

Categories: