Over ons

HPS Techniek BV is een flexibel bedrijf bestaande uit vakmensen die uw handlingsprobleem als uitdaging zien.

Gestart in 1997, heeft HPS Techniek BV al veel oplossingen kunnen bieden waardoor onze klanten hun productie kunnen optimaliseren en de lichamelijke belastingen van hun personeel kunnen beperken. Daarnaast voorkomt de inzet van de juiste hijs- en hefmiddelen tal van beschadigingen aan uw materialen of producten.

Nadat we in 2004 naar de huidige locatie zijn verhuisd, hebben wij ons assortiment op gebied van hijs- en heftechniek en producthandling kunnen uitbreiden tot een zeer compleet pakket. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen de passende oplossing bieden.

Uitgaande van een technische benadering komen tot een oplossing waarmee uw personeel graag werkt, bijzonder veel aandacht wordt geschonken aan de toepassing op locatie in uw bedrijf en de ergonomie van het product.

Heeft u het handlingprobleem, neem contact met ons op en wij gaan de uitdaging aan!

We zeggen niet voor niets:            HPS Techniek, maakt zwaar werk lichter!

Hier als voorbeeld een kortgebouwde electrisch rijdende kraan met een hijscapaciteit van 2000 kg. Hierin een electrisch bediend hijsframe waarmee productboxen kunnen worden gehesen. Daar de boxen tot circa 4 meter hoog gestapeld zijn, kan het hijsframe op afstand worden bediend. Door de speciaal gebouwde kraan kunnen de boxen tot bijna tegen de hijsbalk aan gehesen worden, er is dus nauwelijks hoogteverlies!

Hier een ander voorbeeld van onze creativiteit:

Een 12 Tons Stuurbaar Machinerolblok, gebouwd in opdracht van een klant.

de bouwhoogte is slechts 110 mm, het max. draagvermogen 12.000 kg!

BEL ONS